avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Vizare expertiza de catre biroul local
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Vizare expertiza de catre biroul local

..O expertiza mobila si auto intr-un proces de partaj este obligatorie sa se vizeze la Biroul local de expertize ??
Multumesc !
Expertizele contabile judiciare sunt vizate de CECCAR. Se depun la registratura instantei doar cu aceasta viza care este obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari legate de activitatea de expertiza tehnica Crios339 Crios339 Am unele intrebari legate de activitatea de expertiza tehnica: 1. exista prevazut undeva in legislatie dreptul expertului la o zi libera (de la locul de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la expertii judiciari clau1858 clau1858 Buna ziua Sunt in proces de granatuire cu un vecin pentru o suprafata de cca 35 cm aferenta streasinii casei mele. Casa mea a fost construita in 1932 retrasa ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni la raportul de expertiza. cine le plateste? mari mari Buna ziua, Intr-o cauza civila s-a incuviintat efectuarea unei expertize tehnice, la cererea reclamantului. Dupa depunerea raportului de expertiza paratul a ... (vezi toată discuția)