avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... AF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

AF

am o asociatie familiala care am inchis punctul de lucru din 2008 dar la finante nu am depus nici o cerere de inchidere ce trebuie facut ca acasa imi vine de plata pe fiecare an
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:32, 25 Octombrie 2010
Buna ziua !
Va prezentati la ANAF in acest sens.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere magazin MihaelaTop MihaelaTop Buna ziua Am o I.I NEPLATITOARE DE TVA.Am avut un magazin de haine SH pe care l-am inchis acum cateva luni;a functionat vreo 3 luni. Nu am depus la Fisc ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu pfa marcellro marcellro Am avut o intreprindere individuala deschisa in luna septembrie 2008. Din cauza anumitor probleme am inchis o in iunie 2009. Am platit suma aferenta venitului ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa cu taxare la norma. este posibil? ioni69 ioni69 Buna ziua, Sunt inregistrat de ceva timp ca si PFA cu norma. Din cauze obiective as fi dorit sa suspend activitatea pentru o perioada de un an. Insa am ... (vezi toată discuția)