...dispus sa dam in judecata o banca pt vicii de procedura si incompetenta salariatilor. vreau sa cer daune morale de 10 000 euro si face 50% - 50%. La refinantare nu dau niciun act care sa ateste ca s-a achitat contul ci doar un extras de cont in care apare suma ca e platita. si o hartie care trebuie dusa la banca refinantatoare. Iar daca banca refinantatoare pierde acea hartie si nu ai facut copie, esti bun de plata. Asa am patit si eu. Si vreau sa fiu despagubit pt drumuri, telefoane agitatie etc. Timp de 1 an si jumatate nu au spus nimic. Daca nu aflam eu ca e inca deschis contul, ajungeam si la biroul de credite.
Deci e dispus cineva sa castige 5000 euro daca castigam procesul? Ii prezint toate actele, ii dau toate explicatiile si daca avem sanse mari, ne bagam. Ideea e ca bani nu luam decat la finalul procesului...
Nu stiu cati avocat merg numai pe acest tip de onorariu de succes... Caci daca omul care-ti propune asta nu are dreptate, avocatul ala sta 2 zile si studiaza acte ca sa afle ca... a muncit degeaba!!! Si mai are si datoria sa prezinte situatia clientului ca si cum ar fi platit.
Ma rog, nu spun ca nu puteti gasi un astfel de avocat, dar nu ma pot abtine sa intreb: ce daune morale ati suferit? Cum ati fost dv. afectat moral, psihic... si mai ales, cum dovediti? :O
Iar acele cheltuieli de deplasare etc., aveti acte pentru ele? Bilete de autobuz, bonuri fiscale de benzina, la fiecare deplasare, ce ati urmarit la fiecare data cand ati facut respectivele cheltuieli, aveti vreo dovada a respoectivului demers la data respectiva?...
Si tot asa...
Sunt clar 2 zile de studiat, aranjat si analizat acte.
Problema credit banca
UKO
Buna ziua. Am refinantat un credit de la banca \"X\" la banca \"X1\" - aceeasi banca, alta sucursala.
Dupa 1 si 1/2 ani m-am trezit ca nu au inchis contul pe ... (vezi toată discuția)