avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Problema cu primaria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Problema cu primaria

Problema este urmatoarea: blocul in care locuiesc este impartit in 4 apartamente , iar in exteriorula cestuia exista o curte interioara atat in fata cat si in spatele acestuia.Pana acum toti cei 4 locatari aveam teren atat in fata cat si in spatele blocului , impartite pe cale amiabila intre noi.Problema este ca acum ceilalti trei au ocupat terenul din fata , mie lasandu.mi in spate o portiune foarte mica.M.am adresat primariei care imi spune ca nu am niciun drept deoarece este terenul primariei si aceasta il da cum vrea , cui vrea, unde vrea( mi s.a spus primul venit primul servit).Exista vreo cale legala pentru a rezolva aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:57, 26 Octombrie 2010
Solutionarea este la indemana primariei,care a precizat concret,ca in interesul legitim de concesionare,practica principiul "primul venit prinul servit"
Aveti posibilitatea fie sa solutionati amiabil cu unul dintre vecinii care beneficiaza de teren ,fie sa asteptati decaderea perioadei dupa care,daca mai exista interesul din partea dvs sa solicitati si dvs atribuire in concesiune de teren
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator
primaria, face dovada proprietatii acelui teren? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren,curte a blocului ili47 ili47 Suntem norocosi ,locuim in bloc cu 8 apatamente ,4 cu o camera +4 cu doua camere.In jurul bloclui este teren de 375mp !,gard ,poarta de fier realizat inca in ... (vezi toată discuția)
Rog sfaturi loc de parcare paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Am cumparat recent un apartament in centrul orasului. Apartamentul este inca in renovare si nu stau in el. Din toamna ... (vezi toată discuția)
Concesionare / cumparare teren primarie Cr!sS Cr!sS Din cate am citit eu pe net, pentru a concesona un teren de la primarie, se organizeaza o licitatie (se poate si fara ) si se stabileste o suma pentru teren ... (vezi toată discuția)