avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde ma duc sa declar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde ma duc sa declar

daca am o conventie cu o societate dintr+o alta tara, care nu are nici reprezentanta nici sucursala in Romania, contract prin care eu primesc o indemnizatie lunara?
Am carte de munca la o societate romaneasca, dar in afara de asta mai prestez alte activitati pt aceasta societate externa si vreau sa-mi declar venitul ca sa nu am probleme cu statul roman.
Am fost la administratia financiara de sector, la registratura nu au stiut sa-mi dea relatii.....:((

Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARIAN ION , Consilier juridic 15:11, 1 Februarie 2008
La administratia financiara de la domiciliu, probabil ca va figura "venit din alte surse".
IA LEGATURA CU ADMIN. FIN. ACEASTA ARE UN BIROU SAU SERVICIU PENTRU EVITAREA DUBLEI IMPUNERI. DEOBICEI AICI POTI OBTINE TEORETIC LAMURIRI CU PRIVIRE LA DUBLA IMPUNERE. VEZI SA NU TE TREZESTI CA PRIMESTI DE LA AMBASADA TARII RESPECTIVE VREO ADRESA PENTRU NEACHITAREA DE IMPOZITE SI TAXE AFERENTE VENITULUI REALIZAT IN STRAINATATE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta si emitere factura fifi58 fifi58 Firma din Austria presteaza serv de consultanta si managment in Ro Beneficiar firma platitor de tva inreg in Romania .Consultanta are loc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Intrebare readymade readymade As dori sa stiu daca profitul realizat in romania unei societati straine (sucursala, filiala etc) este impozitat in romania sau in tara unde este inregistrata. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul obtinut in strainatate romania80 romania80 Buna ziua, As dori sa adresez cateva intrebari referitoare la impozitul pe venit obtinut in strainatate. Situatia este urmatoarea: cetateana roman, lucrez ... (vezi toată discuția)