avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DESFACEREA CONTRACTULUI DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DESFACEREA CONTRACTULUI DE MUNCA

Buna ziua!Am si eu o situatie mai delicata in legatura cu un angajat care a plecat prin demisie din societate.Salariatul nu si-a depus demisia la departamentul de resurse umane,ci a inmanat-o direct directorului,care la randul lui nu a depus-o in termen la departamentul de resurse umane.Avand in vedere ca demisia este cu data de 18.10.2010 si a fost depusa in data de 25.10.2010,revisalul nu se mai poate face retroactiv,revisalul se face in ziua desfacerii contractului de munca.Problema mare este ca fostul salariat figureaza cu un nou contract de munca la alta societate din data de 19.10.2010. Va rog sa ma sfatuiti cum as putea sa-i incetez contactul de munca legal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 25 Octombrie 2010
Decizia o intocmiti cu data de incetare a raportului de munca 18.10.2010 ... o transmiteti in ziua in care ati intocmit decizia ... se mai intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de inchidere cim mariai mariai Buna ziua, Am urmatoarea situatie in cadrul societati. O salariata si- a dat demisia incepand cu data de 19.10.2010. Eu i-am depus decizia de inchidere la ... (vezi toată discuția)
Demisia in codul muncii sanducatanas sanducatanas Am o intreprindere individuala,I.I. Din data de 3 iulie 2012 am angajat,cu contract de munca pe perioada nedeterminata o vanzatoare.In 31 iulie s-a prezentat ... (vezi toată discuția)
Revisal - data incetare suspendare MariaRamona MariaRamona Buna ziua! As dori sa ma sfatuiti referitor la urmatoarea speta: o angajata si-a depus demisia incepand cu data de 25.03, fiind in concediu crestere ... (vezi toată discuția)