avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia in Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia in Codul Muncii

Am o intreprindere individuala,I.I. Din data de 3 iulie 2012 am angajat,cu contract de munca pe perioada nedeterminata o vanzatoare.In 31 iulie s-a prezentat la locul de
munca cu demisia,mi-a inmanat-o si a plecat.
Intrebare: Cum sa-i fac incetarea contractului de munca? Sunt dispus sa il desfac cu
data respectiva dar va intreb daca se poate inregistra in revisal si transmite in data de 6 august fara sa fiu sanctionat? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sanducatanas , utilizator 18:05, 5 August 2012
Este bine asa cum ati spus.

Scrieti pe demisie: "De acord incepand cu 06/08/2012", semnati si stampilati apoi intocmiti decizia de desfacere a C.I.M. cu art. 81, alin. (7), din Codul muncii cu aceeasi data si transmiteti ReviSal corespunzator acesteia, de asemenea, cu aceeasi data.
MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal desfacere c.i.m. level level Am un angajat care si-a dat demisia in data de 09.08.2011.Perioada de preaviz este 20 de zile lucratoare. La ce data trebuie sa transmit desfacerea ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Mai oameni buni faceti-ma sa inteleg si eu un lucru, care este procedura corecta in cazul unei cercetari disciplinare- abs nemotivate salariat. Respectivul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare incetarea cim si transmiteres revisal elena_1895 elena_1895 Buna ziua, Am un salariat care si-a dat demisia si incepand cu 1 decembrie 2012 nu mai este salariatul intreprinderii. E corect sa fac decizia de incetarea ... (vezi toată discuția)