avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate retetar fast food
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

retetar fast food

buna ziua
Daca ma poate ajuta cineva ,as dori un model de retetar pentru fast food (ex.cheeseburger).Si... sa nu aglomeram...las o adresa de mail : nelu_dnz@yahoo.com
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 13:10, 25 Octombrie 2010
astfel de retetare sunt secrete,altfel notiunea de concurenta nu ar exista.
Daca am avea fast food la o distanta de 100 metri te-as mai crede ,dar altfel...sa nu iti fie teama, eu stiu ce sa pun in ele atata timp cat am si clienti si o cifra buna pentru primele doua luni de activ. eu nu am formularul in sine daca intelegi ? succes in afaceri vasi49
Cum, adica, “formular”? Retetarul poate fi si un caiet dictando… De n-ar fi asa s-ar gasi in oricare librarie unde se vand tipizate… Nu? Retetar = mai multe retete adunate la un loc… Nu pot fi… standard pentru ca diversele sortimente de mancare s.a. nu sunt standard…
Daca stiti reteta nu trebuie decat sa o scrieti – contabilul va calcula pretul “la gramaj”… pentru a ajunge la pretul total (pretul produsului finit).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul proprietarilor imobilelor aflate deasupra unui magazin de mobila student11 student11 Este necesar acordul vreunui proprietar pentru infiintarea unui magazin alimentar de tip supermarket atata vreme cat blocul la darea in folosinta si in ... (vezi toată discuția)
Legislatie pt srl prelucrarea primara a lemnului(debitare busteni) rusudan rusudan Am un atelier de debitat busteni si sunt intersat sa aflu de unde pot face rost de legislatia in domeniu.(Debitare, comercializare,transport, achizitie) (vezi toată discuția)
Stiati ca... trope_doi trope_doi …Insula Pastelui a fost descoperita de olandezul Roggeveen? Evenimentul s-a petrecut in ziua de Pasti a anului 1722. …America de Sud avea o ... (vezi toată discuția)