avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mai am vreo sansa in apel?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mai am vreo sansa in apel?

__dupa cum povesteam am avut un proces de vreo 2ani pe EVACUAREA care dupa tot felul de expertyize si etc. etc. la ultimul termen s-a ridicat din partea adversa exceptia de inadmisibilitate cum ca trebuia sa fac revendicare si nu evacuare si mi s-a respins actiunea.
__acum mai am drept de apel (nu prea stiu care e diferenta intre apel si recurs). oare mai am vreo sansa ca totul sa se intoarca in apel? sau ar fi mai mult ca posibil ca si in apel sa pierd si tot sa fac actiune de revendicare?
__dvs. ce parere aveti?
__avocatul cu care am avut pana acum acest proces mi-a spus ca trebuie sa incep revendicarea si ca sa nu mai asteptam apelul ca oricum il facem degeaba si sa nu-l mai fac deci ca pierdem timp. asa o fi.
__eu totusi vreau sa mai aud si alte opinii oricare ar fi ele.

Va multumesc foarte mult!!!

ps.
exista sansa sa nu mai platesc timbru la valoarea imobilului daca acel imobil este singurul care-l detin, nu mai am nimic altceva pe numele meu, sunt in concediu medical caci sunt gravida si alte venituri nu am!!? sau trebuie neaparat platita caci altfel nu pot incepe procesul de revendicare si implicit scoaterea lor afara din imobil?
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 09:38, 22 Ianuarie 2011
opinia mea este sa promovati in instanta o actiune in revendicare. v-a sfatuit bine avocatul pe care l-ati angajat!
va multumesc frumos!
dar fara sa par rautacioasa putea sa-mi tot spuna treaba asta de 2ani incoace de cand sunt in procesul pe care tocmai l-am pierdut :(
asta e.
life goes on!
ce credeti?
sanse sa se schimbe ceva in apel?
o alta opinie ceva?! :sorry:
__de facut apel eu nu am mai facut dar...au facut ei!! :-/ cu toate ca nu inteleg ce ar mai putea sa se schimbe in favoarea lor in apel din moment ce mi s-a respins mie actiunea si tot ceea ce ceream si asta au si vrut dar li s-a respins si lor cererea reconventionala(pe motiv ca s-a prescris cererea de despagubiri)..deci...
__in apel cel care l-a facut nu trebuie sa se refere la actiunea initiala? sau se pot referi doar la cererea lor reconventionala care le-a fost si lor respinsa si ar putea in apel sa aibe castig de cauza doar pe aceea dar in rest sa-mi mentina mie respingerea evacuarii?
__n-ar ramane dosarul fara obiect daca ar mentine respingerea actiunii mele de evacuare si le-ar da lor castig de cauza pentru cererea reconventionala?
__banuiesc insa ca o instanta nu poate desfiinta aceasta prescriere a termenului de a mai cere bani data de prima instanta? sau mai poate?
__in ziua de azi ma astept la orice din partea instantelor!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As putea sa-mi mai recuperez taxele judiciare de timbru platite? hopeless1 hopeless1 buna ziua! __situatia e cam asa: am avut un proces de evacuare in care instanta a cosiderat sa-mi respinga actiunea cum ca nu trebuia sa fac evacuare ci ... (vezi toată discuția)
Ce plangere/reclamatie pot sa-i fac cuiva care sta in locuinta mea fara nici un drept ? hopeless1 hopeless1 este vorba de un imobil pe care unchiul meu mi l-a dat dupa ce in prealabil l-am castigat pentru el in instanta dar oamenii care au stat acolo nu vor sa plece. ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg de ce evacuarea nu este posibila si instanta ma "obliga" la revendicare hopeless1 hopeless1 _chiar nu inteleg de ce s-a respins evacuarea _situatia e cam asa: __in 2002 s-a incheiat un antecontract de v-c intre unchiul meu si domnii X care ... (vezi toată discuția)