este vorba de un imobil pe care unchiul meu mi l-a dat dupa ce in prealabil l-am castigat pentru el in instanta dar oamenii care au stat acolo nu vor sa plece. am facut proces de evacuare dar mi s-a respins. momentan eu ca proprietar deci nu mi s-a nici un drept legal sa intru dar nici ei nu au chiar nici un drept sa stea acolo caci nu mai suntem nici in judecata nici in nimic momentan (pt. ca nu-mi permit revendicarea lui) si deci ce pot sa adresez politiei? sau cui o fi?!!
toata lumea ma ia pe mine la intrebari ca cu ce drept vreau sa intru in propria mea casa cand eu stau prin chirii dar nimieni nu-i intreaba pe ei cu ce drept uzeaza de proprietatea altcuiva mai ales ca domniile lor au vile si nu stiu cate apatamente :O #-o
1-Ce vreti sa spuneti cu "unchiul me mi l-a dat "? (vanzare -cumparare , donatie , legat ).
2-Ati transcris proprietatea asupra imobilului ?
3-Unchiului i s-a atribuit in baza unei sentinte definitive si irevocabile?
4-Pe ce motiv vi s-a respins cererea de evacuare?
__este vorba de un contract de donatie facut de unchi catre mine
__facuse cu persoanele respective un antecontract de v-c si chiar din acel moment i-a si lasat sa stea in imobil deci nu sunt si nu au fost niciodata chiriasi
__cand nu s-au mai inteles la bani unchiul meu deci neperfectand actele de v-c persoanele potentiali cumparatori l-au dat in judecata ca instanta sa tina dea hot. care sa tina loc de contr. de v-c
__dupa ce instanta le-a respins lor actiunea eu si unchiul am facut actiune de evacuare a lor din imobil
__dupa 2ani de expertize...etc. etc. ni s-a respins evacuarea cum ca trebuia sa facem revendicare si nu evacuare
__momentan nu-mi mai permit alte cheltuieli prin instante caci din 2007 am dat o groaza de bani pentru unchiul meu iar acum chiar nu pot plati taxa la valoarea de pe acte care mi se cere
__deci...ce pot sa fac la politie? cu ce sa-i reclam?
va multumesc enorm! =D>
ps.
ce inseamna daca "am transcris proprietatea imobilului"?