avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce plangere/reclamatie pot sa-i fac cuiva care sta in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce plangere/reclamatie pot sa-i fac cuiva care sta in locuinta mea fara nici un drept ?

este vorba de un imobil pe care unchiul meu mi l-a dat dupa ce in prealabil l-am castigat pentru el in instanta dar oamenii care au stat acolo nu vor sa plece. am facut proces de evacuare dar mi s-a respins. momentan eu ca proprietar deci nu mi s-a nici un drept legal sa intru dar nici ei nu au chiar nici un drept sa stea acolo caci nu mai suntem nici in judecata nici in nimic momentan (pt. ca nu-mi permit revendicarea lui) si deci ce pot sa adresez politiei? sau cui o fi?!!

toata lumea ma ia pe mine la intrebari ca cu ce drept vreau sa intru in propria mea casa cand eu stau prin chirii dar nimieni nu-i intreaba pe ei cu ce drept uzeaza de proprietatea altcuiva mai ales ca domniile lor au vile si nu stiu cate apatamente :O #-o
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 09:28, 22 Ianuarie 2011
1-Ce vreti sa spuneti cu "unchiul me mi l-a dat "? (vanzare -cumparare , donatie , legat ).
2-Ati transcris proprietatea asupra imobilului ?
3-Unchiului i s-a atribuit in baza unei sentinte definitive si irevocabile?
4-Pe ce motiv vi s-a respins cererea de evacuare?
pai de ce s-a respins evacuarea?
prodiamant are dreptate. Daca doriti un sfat multumitor sunteti datoare sa dati mai multe detalii.
sa va faca unchiul contract de vanzare cumparare si atunci nu o sa mai aiva ce face chiriasii.
__este vorba de un contract de donatie facut de unchi catre mine
__facuse cu persoanele respective un antecontract de v-c si chiar din acel moment i-a si lasat sa stea in imobil deci nu sunt si nu au fost niciodata chiriasi
__cand nu s-au mai inteles la bani unchiul meu deci neperfectand actele de v-c persoanele potentiali cumparatori l-au dat in judecata ca instanta sa tina dea hot. care sa tina loc de contr. de v-c
__dupa ce instanta le-a respins lor actiunea eu si unchiul am facut actiune de evacuare a lor din imobil
__dupa 2ani de expertize...etc. etc. ni s-a respins evacuarea cum ca trebuia sa facem revendicare si nu evacuare
__momentan nu-mi mai permit alte cheltuieli prin instante caci din 2007 am dat o groaza de bani pentru unchiul meu iar acum chiar nu pot plati taxa la valoarea de pe acte care mi se cere
__deci...ce pot sa fac la politie? cu ce sa-i reclam?

va multumesc enorm! =D>

ps.
ce inseamna daca "am transcris proprietatea imobilului"?
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
hopeless1, utilizator

Alte discuții în legătură

Nu inteleg de ce evacuarea nu este posibila si instanta ma "obliga" la revendicare hopeless1 hopeless1 _chiar nu inteleg de ce s-a respins evacuarea _situatia e cam asa: __in 2002 s-a incheiat un antecontract de v-c intre unchiul meu si domnii X care ... (vezi toată discuția)
Folosinta sau posesie? tolerat? ocupant abuziv?...etc. hopeless1 hopeless1 Explicati-mi si mie va rog care este situatia in cazul urmator: __in 2002 unchiul meu a facut un antecontract de v-c cu domnii x, le-a facut o procura pt. a ... (vezi toată discuția)
Mai am vreo sansa in apel? hopeless1 hopeless1 __dupa cum povesteam am avut un proces de vreo 2ani pe EVACUAREA care dupa tot felul de expertyize si etc. etc. la ultimul termen s-a ridicat din partea ... (vezi toată discuția)