avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ce e ala certificat de atestare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ce e ala certificat de atestare

mi sa spus la notar azi ca nu pot sa cumpar un apartament de la un prieten pana de nu merg la primarie sa cer certificat de atestare
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 15:28, 25 Octombrie 2010
Este vorba de certificat de atestare fiscala, fara el notarul nu poate intocmi contractul de vanzare cumparare. Trebuie sa il solicite proprietarul, deci vinzatorul.
cu certificatul de atestare fiscala se face dovada ca cel ce doreste sa vanda nu are datorii la stat. Daca ar avea datorii la stat nu poate vinde o proprietate pt. ca statul in ultima instanta sa-l poata executa pe acel bun ( casa , teren, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren arabil in conditiile unui titlu de proprietate comun MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frati au 12 ha teren arabil, fiecare cate 4 ha, dar titlul de proprietate este comun. Fiecare frate are in schimb un certificat individual de intrare in ... (vezi toată discuția)
Vanzarea cumparerea unei donatii adrian30 adrian30 Ce acte imi trebuiesc pentru ca tatal meu sa imi vanda un teren primit ca donatie Terenul este intabulat. Va rog sa imi spuneti ce fel de copii imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Certificatul de urbanism este obligatoriu la vanzare? camelllia camelllia Buna ziua. Detin un teren intravilan in alt judet decat in cel in care locuiesc. Este posibil sa vand terenul fara certificat de urbanism? Depinde de notar? ... (vezi toată discuția)