avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 LOCURI DE MUNCA SI O SINGURA CARTE DE MUNCA ??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 LOCURI DE MUNCA SI O SINGURA CARTE DE MUNCA ??

buna ziua. as avea nevoie de sfatul dumneavoastra pentru ca nu stiu cum sa procedez in urmatoarea problema : am un mic s.r.l si vreau sa imi angajez o persoana care sa se ocupe cu administrarea site-ului nostru .problema este ca persoana respectiva este profesor de informatica la o scoala generala iar la noi s-ar angaja pentru un al 2-lea job . am inteles deja de pe forum ca trebuie sa ii fac CIM dar nu stiu cum sa procedez cu cartea de munca a doamnei profesoare ,carte de munca ce sa afla la scoala .ce ar trebui sa fac ? pe cartea de munca i se va inscrie al 2-lea serviciu si salariul aferent ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 3 Februarie 2008
de2yoll a scris:

buna ziua. as avea nevoie de sfatul dumneavoastra pentru ca nu stiu cum sa procedez in urmatoarea problema : am un mic s.r.l si vreau sa imi angajez o persoana care sa se ocupe cu administrarea site-ului nostru .problema este ca persoana respectiva este profesor de informatica la o scoala generala iar la noi s-ar angaja pentru un al 2-lea job . am inteles deja de pe forum ca trebuie sa ii fac CIM dar nu stiu cum sa procedez cu cartea de munca a doamnei profesoare ,carte de munca ce sa afla la scoala .ce ar trebui sa fac ? pe cartea de munca i se va inscrie al 2-lea serviciu si salariul aferent ?

Nu trebuie decat sa ii intocmiti un contract de munca pe care sa il inregistrati in termen de 20 de zile la Inspectoratul teritorial de Munca si sa il puneti sa scrie o declaratie pe propria raspundere ca are Carte de Munca la un alt angajator iar functia de baza este aceea. Cartea de Munca ramane in continuare la primul angajator
va multumesc pentru raspuns ,insa as dori sa stiu daca pe vechea carte de munca ,de la primul angajator vor aparea mentiuni cu privire la noul angajator si la noul salariu .
cel de-al doilea contract din cate stiu nu poate fi cu norma intreaga si poate fi trecut la cerere si in cartea de munca. mai mult nu am idee...:(
aba812001 a scris:
cel de-al doilea contract din cate stiu nu poate fi cu norma intreaga

Nici vorba! Spuneam in alt topic ca poti avea oricate contracte cu norma intreaga. Nu se va trece in cartea de munca decat cel de la functia de baza, urmand ca celelalte venituri sa fie dovedite cu adeverinta. Oricum angajatorii din toate contractele retin "darile" catre stat.
am inteles .va multumesc mult pentru bunavointa de a-mi raspunde .

Alte discuții în legătură

Angajat la doua firme. leoneverde leoneverde 1 - Poate o persoana sa fie angajata simultan la doua firme? 2 - Pot fi ambele contracte de munca pentru 160 ore pe luna (norma intreaga) ? (vezi toată discuția)
Cate contracte de munca pot incheia concomitent? anonim anonim Lucrez la una dintre firmele unuia dintre membrii familiei, in sensul ca ma ocup de afaceri, dar nu ma duc propiu-zis la birou, desi am incheiat contract ... (vezi toată discuția)
Angajare cu doua contracte de munca de 8 ore pe perioada nedeterminata ralucabordea ralucabordea Sunt angajata la doua societati cu contract de munca de 8 ore/zi pe perioada nedeterminata.Unul dintre contracte este deja trecut in cartea de munca .As dori ... (vezi toată discuția)