avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plata-avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plata-avocat

mai-inatai-scuze-ptr-liniute,nu-functioneaza-tasta-space.
am-platit-un-avocat-ptr-un-proces-.
la-proces-a-scos-doar-doua-vorbe,iar-la-sentita-publicata-pe-internet-scrie-ca-avocatul-din-oficiu-vafi-platit-din-bugetul-statului.
ma-intreb-de-ce-scrie,aparator-din-oficiu-daca-eu-lam-platit?
alta-intrebare-arfi-cum-pot-face-contestatie-la-executarea-unei-pedepse-cu-inchisoarea-de-1am-si3luni-ptr-conducere-fara-permis?
au-fost-mai-multr-mandate-si-procurorul-a-cerut-contopirea.
am-angajat-avocat-in-speranta-ca-va-fi-bine,dar-el-nu-a-solicitat-nimic-decat-contopire.este-normal?ca-nu-ma-pricep.condamnatul-nu-este-in-tara-este-in-arest-domiciliar-in-italia.cum-sa-procedez?pot-face-contestatie-la-executare?oare-il-va-trimite-in-tara-ptr-executare?e-cazul-sa-consult-unalt-avocat?
multumesc-anticipat
Cel mai recent răspuns: yrynuca , utilizator 19:39, 26 Octombrie 2010
@yrynuca

Aveti pe tastatura o tasta lunga, incercati sa apasati pe ea pt spatiu intre cuvinte. Oricat mi-as dori sa raspund la intrebarile dvs. sunt dificil de citit cu atatea liniute.
mi-am,cerut-scuze-de-la-bun-inceput.
nu
functioneaza
momentan
tasta
space:sorry:
Scuzati-ma si pe mine, e greu de citit, dar am reusit:)

Eu cred asa: fratele dvs. se incadra la art. 171 alin.(2) asistenta juridica obligatorie, adica avocat din oficiu, si se mentioneaza inca acest aspect pe site - din greseala. Pt ca avocatul din oficiu e ales aleatoriu dintr-o lista, nu putea fi cel ales de dvs.
E posibil ca avocatul angajat sa fi depus si inscrisuri la dosar si a luat cuvantul doar pt ce omisese sa mentioneze in scris sau ce a dorit sa sublinieze - nu stiu.
Dar, de ce nu l-ati intrebat: alo, domnule avocat, ce faceti??
Intrebati-l acum.

In rest, sunt de acord cu colegii - recurs si/sau alte cai de atac ( contestatie in anulare, revizuire, contestatie la executare).
multumesc,ptr intelegere.
am luat legatura cu avocatul,si l-am intrebat de ce apare are pe net aparator din oficiu.
numai ca raspunsul domnului avocat a fost "nu are importatnta".
iam adus la cunostinta faptul ca vreau recurs si a spus ca el imi pregateste cererea de recurs dar nu o semneaza.deabia cand i-am reamintit ca a fost platit ptr acest caz a acceptat,si a promis ca maine inainteaza cererea.
intrebarea mea este urmatoarea:
cum pot afla daca acesta depune maine cerere de recurs?
si as mai avea o intrebare:
asa cum v-am spus fratele meu este in arest domiciliar in italia.(merge la carabiniei si semneaza de 3 ori pe saptamana)
perioada aceasta se scade din pedeapsa aplicata?
in speranta ca imi veti raspunde va multumesc anticipat,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferare persoana condamnata andrei_2010 andrei_2010 am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Sotul meu este arestat in italia in baza unei fapte pe care a facut-o in 2000 atunci a fost si judecat si a primit o ... (vezi toată discuția)
Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)
Arest preventiv ContSters176959 ContSters176959 buna seara . in cazul carderilor , cu acuzatii de constituire de grup infractional ,si phishing , dupa 6 luni de arest preventiv mai sunt sanse sa se judece in ... (vezi toată discuția)