avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... parcare magazin
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

parcare magazin

accidente in parcare
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:18, 26 Octombrie 2010
Parcarea nu este drum public şi prin urmare poliţia rutieră nu soluţionează tamponări în parcări.

Alberto Kurtyan
Pentru solutionare,va revine dreptul sa incercati initial solutionarea directa amiabila
In situatia cand partea a fugit /refuza ,va revine dreptul sa obtineti date de identificare a acesteia,sa probati prejudiciile cauzate si eventual daca valoarea acestora justifica efortul,sa formulati plangere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare in parcare razvan1122 razvan1122 Buna ziua! acum cateva zile l-am atins pe unu in parcare si nu am vazut pentru ca era noapte si nici nu am simtit. ma poate baga la fuga de la locul ... (vezi toată discuția)
Accident in parcare carrefour Anca_dr Anca_dr Buna ziua,Va rog sa ma ajutati.Cu 10 zile in urma am luat parte la un accident in parcarea Carrefour.Ma deplasam cautand un loc de parcare(pe contrasens) pe ... (vezi toată discuția)
Tamponare in parcarea unui hotel vioricanegulescu vioricanegulescu Buna ziua, fata mea a tamponat masina parcata in stanga automobilului ei in parcarea unui hotel din Neptun. A intrat in panica, anuntand incidentul peste o ... (vezi toată discuția)