avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cazier judiciar pentru testare ITM completare in carti ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cazier judiciar pentru testare ITM completare in carti de munca

Buna ziua,

Urmeaza sa dau testare la ITM Bucuresti pentru completarea in cartile de munca si as dori sa va intreb ce trebuie trecut in cazierul judiciar: se elibereaza pentru testare ITM Bucuresti?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 26 Octombrie 2010
Da
sustinere testare- sustinere concurs sau examen
avocat Cristina Popescu
As vrea sa va intreb si cat de greu este examenul. Raspunsul se da in aceeasi zi? Bibliografia cuprinde multe legi, dar din cate am mai citit pe forum se pune accent pe codul muncii, legea 130/1999 si decretul 92/1976 privind carnetul de munca.

Multumesc mult!
O zi buna!
Examenul e relativ accesibil; trebuie sa cunosti foarte bine prevederile Codului Muncii si sa completezi corect cartea de munca. Rezultatele nu se dau in aceeasi zi..e de durata procesul :).Succes!
Ultima data cand am dat, acum cativa ani era test grila + completarea unui carnet de munca.
Nu sunt foarte grele , unele au mai multe variante de raspuns, altele doar una singura.

Alte discuții în legătură

Atestat itm - inscrieri in carnetul de munca crisadi crisadi buna ziua din discutiile de pe forum am inteles procedura prin care poti obtine aprobarea de pastrare a cartilor de munca, insa am doua intrebari: Am ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este necesar de un atestat suplimentar,pentru a putea opera modificari in carnetul de munca. mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Examen itm pt a obtine dreptul de a opera in cartile de munca? Ada30teo Ada30teo Stiti cumva cum este examenul de la ITM Bucuresti pt operarea in cartile de munca? E greu, e usor, aveti de unde sa luati grilele, cate grile sunt, cum se ... (vezi toată discuția)