avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Examen ITM pt a obtine dreptul de a opera in cartile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Examen ITM pt a obtine dreptul de a opera in cartile de munca?

Stiti cumva cum este examenul de la ITM Bucuresti pt operarea in cartile de munca? E greu, e usor, aveti de unde sa luati grilele, cate grile sunt, cum se puncteaza raspunsurile si cum e exercitiul de completare in cartea de munca?
Ti se da o speta cum ar fi:salaraiatul X demisioneaza de la 01.01.2010 - operati asta in cartea de munca sau se da un sir de modificari ale situatii angajatului ca si exercitiu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 8 Februarie 2010
Este simplu :)... test grila (18-20 intrebari ) si un exercitiu de completare a carnetului de munca care consta in : deschiderea carnetului de munca, modificari la c.i.m. , incetare c.i.m.
si eu as vrea sa dau acest examen insa nu stiu exact cum se procedeaza, la itm am intrebat si mia-u raspuns sec nu stim cand se va organiza "deocamdata suntem in criza"
Depinde de care ITM apartineti ... la Bucuresti este organizat saptamanal acest examen :)
Ce inseamna exercitiu de completare carte de munca cum ar fi "deschidere carte de munca" - adica iti pot da ca si exercitiu sa completezi si partea de inceput din cartea de munca, primele pagini?

Si iti pot da mai multe situatii sau doar una, maxim 2? Adica iti pot da intr-un singur exercitiu si incadrare si modificare salariu si detasare si suspendare si incetare sau mai putine operatiuni?

Grilele au mai multe raspunsuri corecte sau unul singur? Si cum sunt punctate: adica daca eu dau un raspuns corect din 2 la o grila primesc macar 1/2 din punctaj sau nu primesc nimic?
Mai are sens sa va complicati cu aceasta acreditare in conditiile in care, conform HG 1413/2008 carnetele de munca se vor desfiinta dupa data de 31.12.2010?:)
(Sa speram ca nu se mai prelungeste termenul iarasi)

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar pentru testare itm completare in carti de munca alexandra_eu alexandra_eu Buna ziua, Urmeaza sa dau testare la ITM Bucuresti pentru completarea in cartile de munca si as dori sa va intreb ce trebuie trecut in cazierul judiciar: se ... (vezi toată discuția)
Atestat itm - inscrieri in carnetul de munca crisadi crisadi buna ziua din discutiile de pe forum am inteles procedura prin care poti obtine aprobarea de pastrare a cartilor de munca, insa am doua intrebari: Am ... (vezi toată discuția)
Carte de munca eduarddumea eduarddumea Se termină şomajul la sfârşitul lui decembrie.Când/ unde ar trebui să meargă noul angajator să depună cartea de muncă, astfel încât angajarea să ... (vezi toată discuția)