Stiti cumva cum este examenul de la ITM Bucuresti pt operarea in cartile de munca? E greu, e usor, aveti de unde sa luati grilele, cate grile sunt, cum se puncteaza raspunsurile si cum e exercitiul de completare in cartea de munca?
Ti se da o speta cum ar fi:salaraiatul X demisioneaza de la 01.01.2010 - operati asta in cartea de munca sau se da un sir de modificari ale situatii angajatului ca si exercitiu?
Este simplu :)... test grila (18-20 intrebari ) si un exercitiu de completare a carnetului de munca care consta in : deschiderea carnetului de munca, modificari la c.i.m. , incetare c.i.m.
si eu as vrea sa dau acest examen insa nu stiu exact cum se procedeaza, la itm am intrebat si mia-u raspuns sec nu stim cand se va organiza "deocamdata suntem in criza"
Ce inseamna exercitiu de completare carte de munca cum ar fi "deschidere carte de munca" - adica iti pot da ca si exercitiu sa completezi si partea de inceput din cartea de munca, primele pagini?
Si iti pot da mai multe situatii sau doar una, maxim 2? Adica iti pot da intr-un singur exercitiu si incadrare si modificare salariu si detasare si suspendare si incetare sau mai putine operatiuni?
Grilele au mai multe raspunsuri corecte sau unul singur? Si cum sunt punctate: adica daca eu dau un raspuns corect din 2 la o grila primesc macar 1/2 din punctaj sau nu primesc nimic?
Mai are sens sa va complicati cu aceasta acreditare in conditiile in care, conform HG 1413/2008 carnetele de munca se vor desfiinta dupa data de 31.12.2010?:)
(Sa speram ca nu se mai prelungeste termenul iarasi)