Se termină şomajul la sfârşitul lui decembrie.Când/ unde ar trebui să meargă noul angajator să depună cartea de muncă, astfel încât angajarea să înceapă cu 1ian. ?
Înregistrarea se face pe loc?Se poate face electronic?
Am fost angajata la o firma cu CM pe perioada determinata pana in luna mai 2010. Cartea mea de munca este si acum la acest angajator pentru ca nu am mai avut drum in Buc. si ei nu vor sa mi-o trimita prin posta( curier posta rapida) cu confirmare de primire pe motiv ca aceasta e procedura!
De la aceasta data si pana in prezent eu am lucrat la o lata firma cu contract pe perioada determinata care nu a fost inca operat in carte. Cum sa procedez in acest caz daca de la1 ian nu se va mai opera pe cartile de munca?
Sper sa fi inteles corect: firma pentru care am lucrat pana in luna mai nu are dreptul sa conditioneze eliberarea cartii de munca doar personal ( sau cu imputernicire la notar pentru o alta persoana) la sediul din Bucuresti ea putand sa imi trimita cartea de munca si prin curier cu confirmare de primire ( e perfect legala si aceasta varianta fara a fi pusa eu pe drumuri , evident pe cheltuiala mea...)
Maine voi merge la ITM in localitatea in care am domiciliu si le expun situatia.