avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta vechime in munca

Cartea mea de munca nu a fost inchisa de ITM,ultima mentiune care apare se refera la o modificare de salariu,in 2007.Am lucrat la acelasi angajator din 2004 pana in 2015.In adeverinta de vechime pe care trebuie sa mi-o elibereze fostul angajator va trebui sa cuprinda toata perioada lucrata, sau doar din 2011, de cand nu mai exista carti de munca?Este obligatoriu sa imi inchida ITM cartea de munca?(este in alt oras si nu am timp )
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 19 Decembrie 2015
Buna seara,
Daca carnete de munca erau pastrate la ITM atunci ei vor completa carnetul cu perioada aferenta anilor 2007-2010. Din 2011 societatea va emite o adeverinta de vechime, la solicitarea dvs.
Puteti trimite prin posta cu confirmare de primire carnetul de munca pentru a fi completat de catre ITM cu perioada lucrata pana la 01.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime srl alexandru andra alexandru andra O societate \\"SRL\\" a eliberat o adeverinta unui fost salariat, cu ce drepturi a avut la ei, perioada si spor de vechime....intrebarea este....aceasta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime in munca babu2015 babu2015 Unde ma pot adresa pentru eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca inaine de 01.01.2011. Am carte de munca dar nu apar decat modificarile de salariu. ... (vezi toată discuția)
Carte de munca MemaAurora MemaAurora Fostul patron refuza sa-mi dea cartea de munca. Nu răspunde la telefondul și nici la mesaje. (vezi toată discuția)