avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort fara minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort fara minori

buna ziua!:D.vreau sa stiu si eu daca am vreo sansa sa dau divort ,sotul meu a inaintat divort si la tribunal a zis ca vrea sa il retraga.si eu am zis ca mentioez divortul.judecatoarea ia zis ca trebuie sa plateasca niste taxe.ce se intampla daca nu plateste taxele?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:32, 26 Octombrie 2010
daca nu plateste taxa de timbru , cererea va fi respinsa ca netimbrata .
daca sotul vrea sa renunte la judecata , iar dvs doriti sa divortati, depuneti dvs o cerere reconventionala in acelasi dosar, in care sa cereti desfacerea casatoriei din culpa sotului, sau culpa comuna.
In final, doriti sa divortati sau nu?
el este arestat.si nu vrea sa mentina divortul,si nici taxele nu vrea sa le plateasca.castig eu ceva?sau ce se intampla?multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
asanicai, utilizator
Daca nu plateste taxa cererea va fi respinsa si ramaneti casatoriti. Daca vreti sa divortati depuneti o cerere reconventionala – adica cereti si dv divortul, si platiti taxa…
La ce castig va ganditi?! Ca puteti obtine divortul? Da, il puteti obtine (si) daca el e arestat…

Alte discuții în legătură

Pronuntarea divortului din culpa excesiva,atrage dupa sine.... ioanraul ioanraul daca divortul se pronunta din culpa excesiva a mea,imi afecteaza programul de vizitare a minorului?mentionez faptul ca am cazut de acord asupra ... (vezi toată discuția)
Te poti razgandi la un divort amiabil? BadilaR BadilaR Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Sotul meu s-a decis sa divorteze dar din pacate motivele lui nu sunt atat de \"convingatoare\" nici pentru ... (vezi toată discuția)
Apel divort adinutza.2008 adinutza.2008 Reclamantul (sot) a introdus o actiune avand ca obiect \"divort cu minori\". Parata a omis sa solicite in cererea reconventionala si desfacerea casatoriei, ... (vezi toată discuția)