avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de cablu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de cablu

Buna ziua...am si eu o intrebare...eu sunt chirias..iar contractul de cablu este incheiat pe numele sotiei proprietarului....eu tot am avut probleme cu operatorul meu de cablu..am vreo 5 reclamatii si una la opc...si nu prea s-a rezolvat nimik....am vrut sa reziliez contractul si mi-au spus k nu se poate fara achitarea unei taxe de 200 lei pt k este inainte de termen...acum a aparut o problema...sotia proprietarului a decedat (cea pe numele careia este incheiat contractul )....drept urmare din cate stiu eu...contractele cu executare succesiva se reziliaza de drept la moartea uneia dintre parti...dar nu stiu daca se aplica si la cele de cablu sau daca acestea pot avea unele clauze diferite...si daca se reziliaza de drept atunci daca eu nu mai platesc ce se intampla...imi taie cablu dar pot sa ma puna sa platesc suma restanta...sau pe sotul acesteia? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 12:05, 26 Octombrie 2010
Notificatii pe cei de la cablu cu privire la faptul ca titularul de contract a decedat (atasati o copie de pe act deces) si nu doriti sa preluati contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract furnizare servicii telefonie si cablu crysty4ever crysty4ever Buna seara.sper ca e cineva care sa ma ajute si pe mine cu un raspuns competent. Pe scurt:clientul care a incheiat contractul de furnizare servicii de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv anne.rusu@yahoo.ro anne.rusu@yahoo.ro Buna ziua!Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:am contract cablu tv si internet cu o firma din constanta de 3 ani.Nemultumita fiind de seviciile ... (vezi toată discuția)
Contract cu societate care asigura servicii de televiziune si internet denideny denideny Am o problema cu o societate de servicii de cablu si televiziune si proprietarul ap unde am stat in chirie fara acte imi spune ca nu il intereseaza. Am facut ... (vezi toată discuția)