avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contracte de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contracte de inchiriere

este corect ca in momentul inregistrarii contractului de inchiriere la administratia financiara lucratorul sa solicite semnarea contractului in fata lui?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:32, 26 Octombrie 2010

Contractul de inchiriere se semneaza de catre parti ,la momentul cand acestea au dat acordul asupra clauzelor,urmand ca ulterior ,proprietarul sa inregistreze contractul la autoritatea fiscala
Poate daca lipsea semnatura dvs., in ideea sa fie legal incheiat.
Altfel ce treaba are lucratorul de la ghiseu, ca nu e notar?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament cu mandatar costinliviu costinliviu doresc sa inchiriez un apartament in bucuresti, insa am unele dificultati! proprietarul este plecat in strainatate, are mandatar insa acesta nu domiciliaza in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract inchiriere Patrax Patrax Buna ziua! De curand am incheiat un contract de inchiriere, eu fiind chiriasul, urmand ca proprietarul sa-l inregistreze la administratia financiara. Asa am ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere magu magu Buna ziua, Am citit undeva ca exista o lege (sau va exista) care sa permita inregistrarea unui contract de inchiriere direct la Agentia Financiara fara sa ... (vezi toată discuția)