avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor pentru incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor pentru incalzire

spuneti-mi va rog daca este normal sa mise elibereze adeverinta pe luna septembrie cu salariul net ce l-am realizat la ture de 12 cu 24. De retinut faptul ca nise platesc orele suplimentare o data la cateva luni.Nu mi se pare corect ,deoarece statul imi ia si asa multi bani pe munca,sanatatea si timpul meu de care-mi privez copii in primul rand. Desi nu se ia nicaieri in calcul, la primarie se ia in calcul si pensia alimentara(pe care o primesc foarte rar) a celor doi copii minori pe care ii am. Nimeni nu se gandeste ca muncim ca prostii si in curand nu o sa ne mai permitem nici sa supravietuim. Raspunde-ti daca sunt legale aceste doua chestiuni,va rog.Cea cu salariul si cea cu pensia alimentara.#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Mircea Sorin Ganea , Consilier juridic 13:16, 26 Octombrie 2010
se iau in calcul toate veniturile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - procent andrei_35 andrei_35 Buna seara, In cazul unui divort la tribunal, cum se calculeaza pensia alimentara? Maxim 25% din venitul net la momentul procesului, sau se iau in calcul ... (vezi toată discuția)
Art. nr. cu privire la prime care nu trebuie luate în calcul Alroslatina Alroslatina Bună ziua as vrea sa știu și eu referitor la pensia alimentara primele se zice ca nu se iau în calcul și în hotărârea mea scrie ca să stabilit în ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie de intretinere cris_deo cris_deo Cum procedeaza instanta cand calculeaza o pensie de intretinere de 1/3 din salariu. se calculeaza : salariul net, brut sau salariul de baza? (vezi toată discuția)