Se poate ca unul dintre proprietarii unui apartament luat prin prima casa sa nu fie coplatitor? Eu vreau sa iau impreuna cu prietenul meu un apartament prin prima casa, doar el se baga la credit pentru ca indeplineste toate conditiile, dar CREDITUL O SA-L PLATIM IMPREUNA . Astfel vreau si eu sa apar pe acte.
Daca dvs nu intruniti conditiile ,nu puteti fi mentionata in documentele incheiate cu banca
Pentru a demonstra sumele cu care contribuiti la achizitia apartamentului puteti incheia documente autentificate cu prietenul dvs
nu o sa fie banca de acord. daca nu sunteti coplatitor, in caz de neplata, banca nu poate executa decat cota prietenului de ap
daca sunteti proprietari amandoi si platiti impreuna, de ce sa nu fiti si in acte coplatitor ?
De obicei ipoteca cuprinde la totalitatea a prropietatea casei. De asta banca e sigur ca nu vrea asa ceva, cititi comentariul a gi-jane2. In orice caz, puteti sa fac un document privat recunoscand datorie si un fel de contract de inchiriere cu optiunea a cumparare dupa plata obligatiilor bancare. Dar consulta un avocat pentru redactarea actului, ca este foarte complicat.