avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata agentului termic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata agentului termic

Buna ziua, am o garsoniera in Oradea, anul trecut m-am debransat de la alimentarea cu agent termic de la centrala orasului deoarece locuind la etajul 4 nu urca apa calda si nu aveam caldura in locuinta.Imobilul este incalzit folosind energia electrica.Am inteles ca de anul acesta s-a dat o lege prin care sunt obligata sa platesc o cota de 30% din valoarea agentului termic furnizat celorlalte locuinte, chiar daca nu beneficiez de acesta deoarce locuinta se incalzeste de la vecini.Nu mi se pare corect ca eu sa platesc pt ceva ce nu beneficiez, avand in vedere ca nici vecinii nu au caldura in locuinte, la mine fiind o temperatura constanta de 22 grade iar la ei poate nici 20 de garde nu sunt, prin urmare ei ar beneficia de caldura de la mine transmisa prin pereti.Se poate face ceva, adica in acest caz sunt obilgata sa platesc acea cota din agentul termic?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:18, 26 Octombrie 2010
Avand in vedere ca procentul de plata este dispus prin prevedere in vigoare,va revine obligatia legala sa achitati c/v ,sau in situatia in care apreciati necesar,puteti sa desfasurati demersuri pentru contestarea prevederii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli caldura apartament debransat nea_marin nea_marin Bună ziua, Locuiesc într-un apartament debranşat de mai mulţi ani de la termoficare în care până astă toamnă nu a stat nimeni. La asociaţie mi ... (vezi toată discuția)
Sunt pus la plata schimbării țevilor de căldură, deși au fost tăiate cu un etaj mai jos când mi-am pus centrala. e corect? Indrivingvl Indrivingvl Administratorul m-a pus la plata pentru schimbarea tevilor de caldura pe coloana. Mentionez ca eu Stau la etajul 10 iar cand m-am mutat in bloc mi-am bagat ... (vezi toată discuția)
Am ramas doar 3 apartamente fara centrala proprie daniel71 daniel71 #-o Locuiesc la un bloc cu 4 etaje cu 2 scari. Deoarece in Brasov a fost partial compromisa instalarea repartitoarelor in blocul nostru toti locatarii au optat ... (vezi toată discuția)