avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pentru inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pentru inmatriculare

In cazul unei masini cumparate din strainatate, inregistrata pentru prima inmatriculare dar care nu s-a efectuat(a fost refuzata), este obligatoriu plata impozitului pana la imatriculare?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 19:33, 27 Octombrie 2010
Atata timp cat nu a fost inmatriculata nu se plateste impozit.
CEI DE LA TAXE SI IMPOZITE M-AU OBLIGAT SA PLATESC IMPOZIT DIN MOMENTUL DOBANDIRI.ROG ARTICOL SAU LEGE CARE MA POATE AJUTA
Asa-i se plateste din momentul dobandirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit bgigi bgigi Pentru o masina la care am scos 2 randuri de numere rosii apoi am inmatriculat-o in Bulgaria se plateste impozit la primarie pt cele 2 luni? (vezi toată discuția)
Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare masina ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Cineva spunea zilele acestea ca in ce priveste vanzarea cumpararea masinilor sa schimbat ceva in legislatie astfel : 1.Vanzatorul anunta scris ... (vezi toată discuția)