avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general informatii distributie software
Discuție deschisă în Contabilitate în general

informatii distributie software

Buna ziua, doresc sa incep o activitate de vanzare produse software. Am inteles ca ar fi anumite scutiri de taxe sau ceva facilitati pentru aceasta nisa. As dori sa stiu daca este adevarat ceea ce am auzit si daca se poate si alte detalii care credeti ca m-ar ajuta.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:23, 26 Octombrie 2010
Buna seara
In afara de scutirea de impozit pe salariile programatorilor, in anumite conditii , nu cunosc sa existe vreo alta facilitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii - scutire impozit in baza ordinului nr. 1348/2015 andreaneamtu andreaneamtu Buna ziua, As dori sfatul dumneavoatra intr-o problema de modificare de contract. Lucrez la o firma IT de aproximativ 1 an si jumatate pe postul de Tehnician ... (vezi toată discuția)
Firmele care au angajati ce se incadreaza in scutirea platii impozitului de 16% (programatori, ingineri software, etc), beneficiaza de vreo reducere/scutire de impozit ? danir1 danir1 Buna ziua, Ma intereseaza daca firmele care au angajati ce se incadreaza in scutirea platii impozitului de 16% (programatori, ingineri software, etc), ... (vezi toată discuția)
Masina Cinthya Cinthya Buna ziua! Sunt intr-o situatie in care nu stiu ce sa fac...Eu si sotul meu ne-am decis sa cumparam o masina care sa fie trecuta pe numele meu dar la ... (vezi toată discuția)