avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Informatii despre o sc in lichidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Informatii despre o sc in lichidare

Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ani. Actualmente aceasta din urma este in lichidare iar eu am nevoie de domeniu, normal. Nu ii mai pot gasi. Mentionez ca intre cele doua SC nu a fost incheiant absolut niciun fel de contract ci totul s-a facut "amical" la acea vreme

Intrebare: cum as putea sa dau de aceasta SC? Fiind in lichidare, o avea lichidator ? Si daca da, cum aflu cine e? Este posibil sa solicite bani? Este obligat sa ma ajute? Sau doar daca vrea el?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 11:40, 28 Octombrie 2010
Evident ca sunteti tot sub RNC, orice domeniu este inregistrat la ei, ei nu sunt ca un SRL, la ei sunt toate site-urile .RO. Doar ca la site-ul cu problema l-au cumparat direct de la caseria RNC, deci RNC e si registrar (cel care a cerut domeniul), pe cand dvs v-ati cumparat de la un intermediar care l-a platit mai departe la RNC.

Vorbiti cu lichidatorul sa completeze cererea de transfer drept de folosinta a RNC-ului (vedeti pe site ce contine cererea). El oricum nu-l poate vinde, va depune dvs cererea catre RNC, RNC o aproba si firma plateste din nou inregistrarea.
Alex, da-mi te rog pe mesaj privat denumirea corecta a societatii sau numarul de inmatriculare si incerc sa te ajut cu numele lichidatorului.
Am trimis MP. Multumesc mult amandorura.
Buuun, societatea are doi lichidatori numiti de ORCB dar niciunul nu s-a ocupat, nu a acceptat. Am ajuns de unde am plecat. Ce mai e de facut?
Domeniul nu va disparea ... puteti sa-l tot duceti asa.
Puteti inregistra preventiv si un domeniu apropiat (gen firma.eu daca era firma.ro).

Alte discuții în legătură

Clauza abuziva rackem97 rackem97 Buna ziua, Clauze abuzive - https://ec.europa.eu/consumers/odr/reso ... ses_en.pdf În anul 2014, am înregistrat un domeniu printr-o companie terta, ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)