Buna ziua. As dori sa transfer un domeniu de internet al unei firme dar care este inregistrat pe numele altei firme, cea care s-a ocupat de design acum cativa ani. Actualmente aceasta din urma este in lichidare iar eu am nevoie de domeniu, normal. Nu ii mai pot gasi. Mentionez ca intre cele doua SC nu a fost incheiant absolut niciun fel de contract ci totul s-a facut "amical" la acea vreme
Intrebare: cum as putea sa dau de aceasta SC? Fiind in lichidare, o avea lichidator ? Si daca da, cum aflu cine e? Este posibil sa solicite bani? Este obligat sa ma ajute? Sau doar daca vrea el?
Poi nu va disparea, dar clientul meu mai vrea sa actualizeze un pret, mai deschide un pct de lucru vrea sa il scrie si pe site.....si nu se poate...plus ca nu-l mai poate plati de cca. 3 ani, nimeni nu stie cum de acest site inca mai e online.
News: am scos Cert Constatator de la ORCB si pe el apare numele unui lichidator. Contactat, acesta sustine ca nu a acceptat numirea. Nu doreste sa dea hartie in acest sens. Sa trimit astfel constatatorul la RNC-ROTLD si sa astept sa il caute si ei eventual....?
Domeniul e numele .RO, atat. Acesta este luat la RNC si nu va disparea. RNC nu va contacta pe nimeni, o sa-l lase asa pana va fi sesizat ca societatea nu mai exista.
Fisierele site-ului stau in gazduire, care e alt serviciu si nu e la RNC. Aflati unde e gazduirea domeniului si puteti rezolva de acolo modificarea preturilor etc. Nu au administrator IT sa explice partea asta?
:D
Site-urile nu merg fara bani, probabil baiatu' care a facut site-ul cu firma in lichidare are un server si plateste Internetul si a uitat de dvs. E asa greu de dat de el? Vedeti daca la schimbarea parolei domeniului la RNC nu vine parola la un email la care clientul are accces (office@domeniu.ro). Daca obtineti parola, va puteti muta gazduirea.
Clauza abuziva
rackem97
Buna ziua,
Clauze abuzive - https://ec.europa.eu/consumers/odr/reso ... ses_en.pdf
În anul 2014, am înregistrat un domeniu printr-o companie terta, ... (vezi toată discuția)