avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sanctiune conform OG 43/1997
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sanctiune conform OG 43/1997

am fost sanctionat cu 30.000 lei pentru depasirea masei maxime admise pe axa din spate cu 1,5 tone. mentionez ca masa maxima admisa totala nu a fost depasita. este vorba drespre un vehicul cu 3 axe, cu bena necompartimentata, transport marfa vrac, respectiv pietris. incarcarea s-a facut de la o cariera prevazuta cu cantar, am avut bon de cantar, marfa a fost cantarita atat la incarcare cat si la descarcare.
va rog sa-mi dati o solutie.
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 01:59, 27 Octombrie 2010
Solutia este sa formulati plangere contraventionala in termenul legal de 15 zile la judecatoria competenta . Solicitati ca agentul constatator sa faca dovada existentei contraventiei si de asemenea depuneti in probatiune orice dovada detineti ptr dovedirea unei alte stari de fapt ( legale ), documentatia aferenta transportului etc.
Cel mai bine ar fi sa va adresati unui avocat ptr a va ajuta in mod profesionist intrucat este vorba despre o amenda in cuantum foarte mare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autovehicul inchiriat; amendat pentru depasirea masei maxime admise mbclk11@yahoo.com mbclk11@yahoo.com va rog sa ma ajutati cu un raspuns: e vorba despre un autovehicul apartinand firmei S, care pe timpul cat transporta marfa inchiriat fiind de firma L (cu care ... (vezi toată discuția)
Vreau sa actionez in judecata directia drumuri si autostrazi olt dacidaci dacidaci In 2010 transportand grau vrac, in urma unui control am fost sanctionat (ca pers. jurid.) cu amenda de 30.000 ron pentru ca s-a depasit masa pe axe,dar nu si ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru depasirea masei maxim admise pe axe Imparatul Imparatul Sunt cetatean Basarabean, si am luat o amenda de 35.000 ron pentru ca am depasit cu 1 tona si ceva greutatea pe axe. Masina are 5 axe. remorca are 3. Daca fac ... (vezi toată discuția)