mony a scris:
Si la ORC Cluj este aceeasi practica: sau hotarare AGA sau act aditional! Si asta nu de azi de ieri ci de luni de zile! Am avut chiar saptamana trecuta doua modificari pt.firme diferite(un SA si un SRL) si in ambele cazuri am depus doar Hotarare AGA!Chiar nu inteleg cum colegul care spunea ca este din Cluj nu cunoaste asta?
De cand e practica asta?
Te bagi in discutie aiurea si un simplu sfat se transforma intr-o disputa fara rost.
Te rog sa raspunzi si la celelalte intrebari puse de persoana, nu doar sa te arati dupa "razboi". Din ce observ eu, nu ai oferit nici un raspuns la problema ridicata, ci doar ai criticat.
Daca esti din Cluj, te invit sa ne intalnim si sa discutam despre cate acte a depus fiecare dintre noi la ORC.
Nu este problema mea ca in tara nu exista o practica unitara la nivelul Oficiilor Registrului Comertului. Cum de nu ai spus nimic si de costurile recodificarii? Este foarte usor doar sa critici si sa te bagi intr-o discutie atunci cand nu mai este nimic de spus.
Din respect ptr persoana care a lansat intrebarea, acesta o sa fie ultimul mesaj al meu referitor la aceasta tema.