avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... mutare temporara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

mutare temporara

mutarea temporara in alt compartiment in cadru aceleasi institutii se poate face daca in cadrul acelui compartiment nu exista o functie vacanta sau temporar vacanta echivalenta?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 02:16, 31 Octombrie 2010
posibil...dar,noi ne raportam la situatia actuala, nu la previziuni.:)
Eu am inteles ca daca primarul vrea poate sa faca oricand reorganizarea institutiei.Exista un termen sau un nr.de cate ori sa reorganizam institutia? Nu am citit asta.Primarul considera ca trebuie de 5 ori/an ,se reorganizeaza primaria de 5 ori . Corect?Daca mai are si majoritate in Consiliul Local e ca si aprobata.ANFP nu cred ca ar avea ceva de obiectat.Parerea mea.
da, teoretic, aveti dreptate. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru mutarea definitiva este necesar avizul anfp? gabrielatei gabrielatei VA ROG SA-MI RASPUNDETI DACA PENTRU MUTAREA DEFINITIVA A UNUI FUNCTIONAR PUBLIC IN CADRUL ALTUI COMPARTIMENT, ESTE NECESAR AVIZUL A.N.F.P.? (vezi toată discuția)
Mutare functionar public fara acordul lui ion60ion ion60ion buna ziua Este posibil ca un functionar public sa fie mutat in acceasi institutie pe un post vacant fara acordul lui? care este temeiul legal? multumesc. (vezi toată discuția)
Mutare definitiva adinutza.2008 adinutza.2008 Pentru mutarea definitiva a unui functionar public in cadrul unui alt compartiment din cadrul aceleiasi institutii publice este necesara, in primul rand, ... (vezi toată discuția)