unde pot sa gasesc istoricul indicelului de referinta EURIBOR 6M din anul 2005 pana in prezent si daca stie cineva de cand este aplicabil acest indicele la nivelul tarii noastre.
Oug 50
raria
Buna ziua!
Am facut o notificare la banca in termenul legal pentru ca intr-un articol din AA in care sunt informata de modul de calcul al dobanzii mi se spune ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010
patrick 16
Am o intrebare in legatura cu OUG 50/2010 ,in 2009 am contactat un credit ipotecar ,in care la dobanda era stipulat : EURIBOR la 6 luni + 4,29 p.a.( la timpul ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.