avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avansare grad profesional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avansare grad profesional

Va rog sa ma ajutati. O prietena lucreaza in spital ca statistician medical si vrea sa treaca la statistician principal. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze? Juristul nu stie. Cineva spune ca trebuie sa faca ea o cerere catre manager iar managerul o adresa catre Consiliul director.Asa este? Imi puteti trimite o cerere tip si cum se intocmeste adresa managerului catre consiliu de administratie.
Cel mai recent răspuns: andrale , utilizator 13:33, 27 Octombrie 2010
chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Am asteptat un raspuns din partea voastra a prietenilor si nu am primit.Cred ca o sa ma leg de OMS 467/2010.Multumesc,chiar daca nu am primit raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va trebui ca și angajatorul să emită decizia 9 oanaportar oanaportar Vă rugăm să ne ajutați sa lămurim cum trebuie procedat în situația următoare: _ în cadrul instituției noastre de cultură avem și personal care ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese in procesul de retrocedare? Balaurul Balaurul Buna ziua, Va rog sa postati parerea dvs referitoare la urmatorul aspect/situatie: In 2010, prin reducerea posturilor din administratie [b]juristul X din ... (vezi toată discuția)
Urmatorul pas: ministerul sanatatii sau ministerul muncii? cat woman cat woman La cererea meu care suna in felul urmator : \" De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci ... (vezi toată discuția)