avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ordonanta ptr tinerii intreprinzatori
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ordonanta ptr tinerii intreprinzatori

daca societatea beneficiaza de ajutor guvernamental si credit bancar poate beneficia ptr acelasi proiect si de fonduri europene nerambursabile?
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 00:30, 27 Octombrie 2010
daca societatea beneficiaza de ajutor guvernamental ptr acelasi proiect

Nu.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program fonduri europene lungu nicolae lungu nicolae inentionez sa accesez un credit neambursabil din fonduri europene de investitii,daca intocmesc o firma starter la care ma incadrez se poate sa aprobe creditul ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa gasesc investitor pentru suma de 3000 euro? anamariarus anamariarus Buna seara. Am un SRL-D infiintat de o luna, fara activitate. Am depus la OTIMMC Cluj un proiect de finantare nerambursabila din fonduri guvernamentale pentru ... (vezi toată discuția)
Program minimis 2015 Cristina2015 Cristina2015 care sunt conditiile de participare pentru programul minimis pt 2015 ? daca am 28 de ani mai pot beneficia de acest program? (vezi toată discuția)