avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... buna ziua
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

buna ziua

buna ziua , am cumparat o masina cu motor 1.2,si pe 3 luna viitoare am programare la rar, mia cerut 11mil ptr a o inscrie va rog mult sami spuneti daca in astia 11 mil intra si taxa de poluare care e 200 de euro sau trebuie sa dau 11 mil la rar si alti 200 de euro ptr taxa, va multumesc anticipat , o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 08:35, 27 Octombrie 2010
Taxa de poluare nu se achita la RAR
Pentru serviciile prestate de RAR ,autoritatea elibereaza documente legale care precizeaza concret natura prestatiei-verificare,aplicare folie ,eliberare carte,etc
La RAR taxele sunt cam mari (nu includ taxa de poluare) si reprezinta contravaloarea prestatiilor de identificare la care iti elibereaza Certificat de Autenticitate, plus verificarea tehnica (care in general se face prin metode specifice.........$$) asta ca sa nu iti gaseasca noxe si alte deficiente tehnice)

Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
ContSters82289, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune auto Saimir Saimir Buna ziua, Am cumparat in urma cu o saptamana [editat]un autoturism, la care mi s-a spus din partea vanzatorului ca masina nu are probleme tehnice, sau ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 Am si eu o intrebare. In urma cu cateva luni am achizitionat prin contract de vanzare-cumparare( incheiat la o firma autorizata) o masina second hand adusa ... (vezi toată discuția)