avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cai extraordinare de atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cai extraordinare de atac

O hotarare a curtii de apel nu mai poate fi atacata decat prin intermediul cailor extraordinare de atac - ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care sunt aceste cai de atac?
In discutie este vorba de o hotarare care ma nedreptateste in relatia mea avuta cu fostul angajator care trebuia sa-mi acorde drepturile banesti ce decurg din contractul de munca dar si daune materiale cf. art.269 Codul Muncii.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 10:14, 27 Octombrie 2010
Caile extraordinare de atatc sunt
1- Recursul
2- Contestatia in anulare
3- Revizuirea hotararilor

Acestea pot fi exercitate numai pentru motivele si in conditiile aratate de C. proc. civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac a hotararilor date de curtea de apel cristian.turturean cristian.turturean Rog frumos sa ma ajutati si sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a respins recursul #-osi care sunt caile de atac impotriva unei ... (vezi toată discuția)
Cai de atac hristo hristo Buna seara, Ce cai de atac mai sunt posibile dupa o hotarâre definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie? (vezi toată discuția)
Pot ataca hotararea curtii de apel? mustafa iasar mustafa iasar Daca am castigat la tribunal si la curtea de apel am pierdut il mai pote ataca ,daca da unde.Multumesc (vezi toată discuția)