avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cai de atac a hotararilor date de Curtea de Apel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cai de atac a hotararilor date de Curtea de Apel

Rog frumos sa ma ajutati si sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a respins recursul #-osi care sunt caile de atac impotriva unei hotarari judecatoresti date de Curtea de Apel in procesul avut cu fostul angajator, sectia civila, litigii de munca si in care am solicitat daune materiale si morale in baza art. 269 din Codul Muncii. Initial, Tribunalul a aprobat primul capat de cerere si a respins cea de-a doua cerere, adica daunele morale si materiale in cuantum de 12 salarii nete X-(, acest lucru a facut obiectul recursului de la Curtea de Apel. Multumesc frumos anticipat.
Cel mai recent răspuns: cristian.turturean , utilizator 09:21, 26 Octombrie 2010
aceasta hotarare a curtii de apel nu mai poate fi atacata decat prin intermediul cailor extraordinare de atac, daca sunt motive in acest sens.
care sunt aceste cai extraordinare de atac?
hotararea curtii va fii redactata azi sau maine si vreau sa ma ajutati si sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in continuare.
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai extraordinare de atac cristian.turturean cristian.turturean O hotarare a curtii de apel nu mai poate fi atacata decat prin intermediul cailor extraordinare de atac - ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care sunt aceste ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante salariale Statescu Statescu Buna seara! Conform Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, Secţia comercială a ICCJ soluţionează, în raport cu competenţa ... (vezi toată discuția)