avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Unul din agentii de vanzari a depus cerere de demisie si este in preaviz. Refuza sa mai vina dimineata la sedinte si sta doar 4 ore la munca. Intrebarea este cu cat il platim noi in aceasta perioada?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 27 Octombrie 2010
emilia-gabriela a scris:

Conform Codului Muncii are dreptul sa vina doar 4 ore/zi in perioada preavizului.

Acest drept il are numai daca era concediat , in cazul demisiei, daca in c.i.m. avea trcut 8 ore/zi , in preaviz va lucra tot 8 ore/zi ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii preaviz conform art 74 alin 3 draemi draemi Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am nevoie de un raspuns. Mi-am depus demisia la firma la cre lucrez urmand sa intru in preaviz pentru 15 ... (vezi toată discuția)
Preaviz 20 zile lucratoare ContSters75393 ContSters75393 Daca unei persoane i se desface contractul de munca in baza art 65(1) si i se aduce la cunostinta ca perioada de preaviz este de 20 zile lucratoare la 4 ore pe ... (vezi toată discuția)
Periada de preaviz Marius01 Marius01 Am si eu o intrebare: sunt oblogat sa stau program normal la munca in timpul preavizului? Am auzit ca se poate sta si 4 ore din cele 8 pe care le aveam ca ... (vezi toată discuția)