avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cumparator de buna credinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cumparator de buna credinta

Am cumparat o masina care nu era achitata la banca in intregime.La momentul respectib ,cu un an in urma nu stiam acest lucru.Acum .cel ce mi-a vandut masina spune ca nu mai vrea sa plateasca masina si ca imi va fi luata de banca,deoarece exista in contract o clauza cf careia ,daca nu mai platesti rata ,ti se ia masina.
Eu am toate actele in regula ,platesc impozit,a fost radiata de la politie ,financiar,,,,,au fost tacute toate formele legale pt ca eu sa fiu proprietar.
Cum a fost posibila vanzarea daca el nu avea voie sa vanda masina si exista acea clauza?
Are voie cineva sa-mi ia masina?
Daca sunt dispusa sa termin eu sa platesc ratele am voie?Sau trebuie sa-i cer accept vanzatorului?
Poate fi o strategie sa-mi ia masina pt ca o vrea el?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:20, 27 Octombrie 2010
pai, v-a cerut masina vanzatorul?
eu sunt de parere sa stati linistita, daca masina era pe numele lui (persoana fizica), putea s-o vanda. probabil ca a luat un credit de nevoi personale si e problema lui daca plateste sau nu.
vanzarea nu se va dovedi a fi cu rea crednta, mai ales ca a fost vanduta cu un an in urma si in acest timp, el si-a platit ratele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator de buna credinta luminita22 luminita22 Am cumparat o masina care nu era achitata la banca in intregime.La momentul respectib ,cu un an in urma nu stiam acest lucru.Acum .cel ce mi-a vandut masina ... (vezi toată discuția)
Girant la banca pentru o persoana decedata lupu mihaela lupu mihaela Buna seara. Va rog sa ma ajutati intr-o problema:tatal meu a girat pe cineva, care in urma cu 5 luni a decedat.De atunci nimeni din familia lui ( are o fiica, ... (vezi toată discuția)
Act de vazare cumparare -ajutor? nikolos nikolos am facut in 2005 imprumut bancar [ banca y ] nevoi personale cu buletinul nu am gajat cu nimic intre timp am facut in 2007refinantare a creditului pe zece ani ... (vezi toată discuția)