avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba

am raportat revisalul pe 21.10.2010 cu inceperea activitatii din data de 22.10.2010(vineri).Este muncitor necalificat.De luni nu a mai venit.Este in perioada de proba.5 zile lucratoare? nu am inregistrat contractul la ITM. Ce trebuie scris in notificarea catre salariat si trebuie sa o transmit in revisal si la ITM?la cat timp dupa ce o trimit salariatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 28 Octombrie 2010
1. Inregistrati c.i.m. la ITM.
2. Trimiteti notificare privind incetarea c.i.m. in baza art.31 alin.4 ind.1 C.mun. Transmiteti decizia de incetare a c.i.m., prin revisal, la data incetarii c.i.m.
3. Uitati un model :

Angajator ............................................................................................. Adresa ..................................................................................................
Inregistrata la Registrul Comertului din ...... sub nr. J.../...../.....
C.U.I. ..................
Telefon: .............

Nr. ………./………………..

DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA –
NOTIFICARE IN PERIOADA DE PROBA

S.C. ………………………………………… S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, str. ……………. nr. …………., bl. …………, ..sector …., nr. de ordine in Reg. Com. J.... /…………………., CUI ………………., atribut fiscal R, reprezentata prin dl/dna ………………… in calitate de director general,

decide

incetarea raportului de munca incepand cu data de …………………., potrivit art. 31 alin. (4) indice 1 din Codul muncii, a salariatului …………………………, angajat cu perioada de proba, avand functia de ……………………, legitimat cu CI seria ….. nr. ……… eliberata de ………. la data de ………., CNP ………………………………, incadrat cu contract individual de munca nr. ……….. inregistrat la ITM .......... ..........la data de ………..

Prezenta decizie de incetare a raporturilor de munca poate fi contestata in termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicarii acesteia, la Tribunalul
.................................
Data emiterii: Director General,

............................ ............................

Am luat la cunostinta decizia de incetare a raportului de munca:
Data comunicarii: ...........................
Semnatura salariatului....................
Notificarea o puteti duce la ITM si odata cu contractul.Va inreg.CM apoi notificarea.Salariatului i-o inmanati dupa ce o inreg.la ITM.
Nu am inregistrat CIM, insa,ieri, am trimis prin revisal incetarea CIM .Deci,ma pot duce maine cu CIM sa-l inregistrez si cu notificarea la ITM? Ce am facut rau?Multumesc pt ajutor.
Nu vad nimic rau in ceea ce ati facut ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim conf art 31(3) alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Pentru un salariat care este inca in perioada de proba se poate desface cim doar cu o notificare scrisa conf art 31(3) sau mai trebuie s ... (vezi toată discuția)
Notificare desfacere contract de munca in perioada de proba theya_05 theya_05 in cazul in care administratorul unei societati decide desfacerea contractului de munca al unui salariat afalat in perioada de proba,mai trebuie emisa si o ... (vezi toată discuția)
Concediere valcris valcris Buna ziua. Am angajat o persoana cu contract de munca pe perioada nedeterminata, incepand cu data de 10.11.2011. In contract este specificat faptul ca perioada ... (vezi toată discuția)