avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Negociere fara publicarea unui anunt de participare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Negociere fara publicarea unui anunt de participare

Va rog as dori niste lamuriri va rog. In cazul achizitiei unui autoturism prin procedura de negociere fara publicare anunt art. 252 lit. h), , se poate selecta modalitatea de achizitie prin leasing? si daca se poate, la momentul publicarii anuntului de atribuire, in SEAP, pe cine declari castigator : firma de leasing sau firma furnizoare a autoturismului? Multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: dana.sm , utilizator 13:56, 5 Noiembrie 2010
Luand in considerarea procedura aleasa de tine, de codul CPV pe care il utilizezi ( servicii de leasing financiar, banuiesc eu ) as zice ca firma de leasing va fi castigatoare. Acum doar tu stii ce ai in documentatie ...:dance4::strambatura:
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2010
ContSters15910, utilizator
Deci, litera "h" vorbeste de o ocazie deosebit de avantajoasa in privinta achizitiei de produse.
In primul rand despre ce tip de leasing vorbesti...banuiesc ca este vorba despre un leasing operational, din moment ce apelezi la art. 252, lit.h pentru achizitia lui!!!!

Mare atentie....firmele de leasing operational nu au in dreptul sa comercializeze prin vanzare obiectul leasingului....

Tie cine iti face oferta avantajoasa????
Ar trebuie furnizorul de auto si de la el ar trebui sa cumperi.....
Multumesc pentru raspuns. Oferta cred ca o face furnizorul iar modalitatea de cumparare va fi prin leasing. Practic intre furnizor si autoritate nu se incheie niciun contract, ci doar intre autoritate si firma de leasing.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tip de achizitie este aceasta? elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Sunt foarte noua in domeniul achizitiilor (fac un curs) si fac eforturi pentru a ma dumniri despre cum se poate lucra in achizitii...Am primit ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto in leasing zinates zinates Ce tip de contract ar trebui sa publice AC pe SEAP in cazul achizitiei in leasing? Ar putea Ac sa incheie contracte pe baza formularelor de contracte ... (vezi toată discuția)
Cum se poate anula o achizitie directa pe seap? geanina.valean geanina.valean Buna tuturor, Am facut o achizitie directa pe SEAP cu un furnizor (pentru lemne de foc), am stabilit conditiile de livrare si modalitatea de plata, totul ... (vezi toată discuția)