avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu nabadai
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu nabadai

1. Doresc sa aflu daca pot castiga un proces ( daca il intentez ) impotriva " fostei " , cu privire la castigarea custodiei copiilor nostrii ( am o fetita de 6,6 ani si un baiat de 3 ani ) pe motiv ca nu are conditii de trai optime ( lipsa baii amenajate ( ii spala in lighean sau cadita ) , nu se ocupa de ei ( nu este alaturi de ei ) pentru ca are doua locuri de munca ) ramanand in grija mamei sale ; mai nou imi interzice sa am contact telefonic cu copii pe motiv ca ii tulbur . Copii mei au tendinta de a sta mai mult cu mine pentru ca sunt alaturi de ei in orice domeniu , simtind o destindere . Eu locuiesc in oras , iar " fosta " la tara . Eu am posibilitati financiare mai mari , motiv pentru care as putea sa le ofer accesul la mai multe domenii .
2. Ce as putea face daca " fosta " nu respecta programul de vizita stabilit de judecator ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:39, 27 Octombrie 2010
1. nici o sansa;
2. plangere la politie pt infractiunea de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorilor.
Acestea nu sunt motive.
Copii simt nevoia sa stea cu ambi parinti , mai mult copiii nu trebuie amestecati in "razboiul " dintre parinti .
Incercati sa rezolvati pe cale amiabila sitiuatia.

1) e f greu de obtinut reincredintarea copiilor daca motivele pt care i s-au incredintat sotiei, nu s-au schimbat.
nu e alaturi de ei fizic, ca munceste si se straduieste sa le ofere un trai mai bun. daca dvs aveti bani mai multi, nu inseamna neaparat ca minorilor le-ar fi mai bine langa dvs.
oricum, nu va opreste nimeni sa incercati
2 ) ii puteti face plangere pt nerespectarea hotararii judecatoresti.
sanse nu prea aveti pt custodie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie temporara copil delia_cj delia_cj In urma divortului de acum 2 ani am obtinut custodia copilului,cu obligatia tatalui de a plati pensie de intretinere.Mentionez ca tatal plateste o pensie de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa mi iau copilul prin lege prentu prentu am fost nevoita sa semnez custodia copilului in varsta de 5 ani fetita ,in favorea tatalui,care pe timpul procesului de divort si incredintarea minorului,a ... (vezi toată discuția)
Sindromul alienarii parentale dumitrumihaila dumitrumihaila Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu o informatie.As dori sa stiu daca in tara noastra este recunoscut de justitie sindromul de alienare parentala si in ce ... (vezi toată discuția)