1. Doresc sa aflu daca pot castiga un proces ( daca il intentez ) impotriva " fostei " , cu privire la castigarea custodiei copiilor nostrii ( am o fetita de 6,6 ani si un baiat de 3 ani ) pe motiv ca nu are conditii de trai optime ( lipsa baii amenajate ( ii spala in lighean sau cadita ) , nu se ocupa de ei ( nu este alaturi de ei ) pentru ca are doua locuri de munca ) ramanand in grija mamei sale ; mai nou imi interzice sa am contact telefonic cu copii pe motiv ca ii tulbur . Copii mei au tendinta de a sta mai mult cu mine pentru ca sunt alaturi de ei in orice domeniu , simtind o destindere . Eu locuiesc in oras , iar " fosta " la tara . Eu am posibilitati financiare mai mari , motiv pentru care as putea sa le ofer accesul la mai multe domenii .
2. Ce as putea face daca " fosta " nu respecta programul de vizita stabilit de judecator ?
Acestea nu sunt motive.
Copii simt nevoia sa stea cu ambi parinti , mai mult copiii nu trebuie amestecati in "razboiul " dintre parinti .
Incercati sa rezolvati pe cale amiabila sitiuatia.
1) e f greu de obtinut reincredintarea copiilor daca motivele pt care i s-au incredintat sotiei, nu s-au schimbat.
nu e alaturi de ei fizic, ca munceste si se straduieste sa le ofere un trai mai bun. daca dvs aveti bani mai multi, nu inseamna neaparat ca minorilor le-ar fi mai bine langa dvs.
oricum, nu va opreste nimeni sa incercati
2 ) ii puteti face plangere pt nerespectarea hotararii judecatoresti.