avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa judiciara se poate plati la posta?
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa judiciara se poate plati la posta?

Doresc sa-mi fie eliberata o hotarare ramasa definitiva si irevocabila, pentru care trebuie sa platesc o taxa judiciara.As dori sa-mi raspunda cineva care se pricepe, sau a trecut printr-o astfel de situatie, daca se poate plati la posta ac. taxa sau este obligatoriu la sectia financiara?
Cel mai recent răspuns: MINOKA HR , Consultant resurse umane 15:30, 29 Octombrie 2010
depinde pentru ce instanta.
Tribunalul Bucuresti, Sectia a VIII a civila-conflicte de munca si asigurari sociale.Multumesc anticipat pt. raspuns.
Buna ziua,
Da, taxa judiciara poate fi platita la orice oficiu postal din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare recalculare pensie Anton.Sandu Anton.Sandu Sa pronutat sentinta de Tribunalul Municipiului Bucuresti, prin care Casa locala de pensii a fost obligata sa recalculeze pensia pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Document litigiu de munca petrica_pascal petrica_pascal Incheierea pronuntata in camera de consiliu la data de 28.02.2008 de catre Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a VII-a civila si pentru cauze privind conflicte de ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat conf. legii 53/2003 art. 65 mellastefania mellastefania consider ca s a facut o nedreptate in aceasta firma sunt mai multe posturi de sofer eu am categ b c e impreuna cu un alt coleg cu aceiasi categorie am fost ... (vezi toată discuția)