avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura...

Un teren are proprietari pe X, Y, Z. X doreste sa cumpere cotele celorlalti, iar Y are procura de la X sa cumpere cotele respective. Y va putea semna contractul de vanzare-cumparare in forma autentica atat in calitate de vanzator, cat si in calitate de mandatar al lui X(existand acceasi semnatura de 2 ori si la vanzator si la cumparator) ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:24, 27 Octombrie 2010
De moment ce spuneti cote, specificati de unde vine terenul - succesiune sau mostenire?
e interzis in acelasi contract ca o persoana sa aibe si calitatea de vanzator cat si de cumparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre procurile notariale cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa aflu si eu o opinie avizata legata de o procura notariala. Am ajuns in urma cu cateva zile in posesia unei procuri ... (vezi toată discuția)
Mandat vanzare autoturism Andreea Istrate Andreea Istrate O persoana, proprietar al unui autoturism in valoare de aprox. 20.000 euro, i-a dat mandat unei alte persoane pentru vanzarea autoturismului la un pret cat mai ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare mostenire eugen05 eugen05 Buna ziua, Am cumparat un teren pe care se afla un imobil demolabil. Cei de la care l-am cumparat (numiti X), l-au cumparat la randul lor de la un mandatar ... (vezi toată discuția)