Vin si eu cu o intrebare. In noiembrie 2007 am cumparat o masina second adusa din Germania, dintr-un parc auto. Dupa ce am batut palma cu vanzatorul, cei de la parc au facut un precontract de VC in 3 ex (la mine, la ei si la ala). Atunci i-am dat si banii vanzatorului si comisionul firmei/parcului (cu bon, evident). Dupa care, pentru un alt comision, s-au ocupat ei de inmatricularea masinii (traducere carte verde, rar, inmatriculare etc.). Dupa vreo saptamana, am avut numerele, cartea de identitate, talonul, asigurarea si tot ce trebuie, mai putin un act de V-C.
Intrebarea mea este: era absolut necesar asa ceva? pot exista probleme in viitor (de orice natura)? Nu e OK faptul ca am cartea de identitate, talon si toate cele? Atunci nu mi s-a parut ceva aiurea, pt ca ei au si inscris-o la Impozite ... dar m-a pus un priten pe ganduri... ca o sa am probleme in viitor si ca sa ii dau in judecate etc.
Va rog sa imi spuneti si mie cum sta treaba. Multumesc mult.
La inmatriculare s-a prezentat un astfel de act. Cereti de acolo copie dupa acest contract.
Notificati firma ca nu v-a predat toate actele, in speta ca a uitat sa va predea contractul de vanzare-cumparare, in caz contrar dv. urmand a-i actiona in judecata pe obligatia de a face (a preda contractul).
Multumesc.
La fisc a fost inregistrata, mi-a venit si hartie cu impozitul pe 2008:)
Sa inteleg ca acolo trebuie sa ma duc si sa cer o copie dupa factura/act V-C?
Nu, e vorba de actul de V-C. Ma gandeam ca ar fi totuna, actul de v-c sau factura fiscala ...
Dar nu se presupune ca ar fi trebuit sa semnez pe actul acela? La fel si vanzatorul? Eu oricum o sa merg la circa financiara sa intreb...
Masina
Mazare_c
Am cumparat o masina de la o doamna care o avea de la o firma. Eu nu am fost atent la acte dar firma nu a dat factura doamnei. Cel putin asa zice doamna. Am ... (vezi toată discuția)