avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contor pt incalzirea termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contor pt incalzirea termica

Buna ziua !
Ma poate ajuta cineva cu sfaturi in legatura cu instalarea unui contor in apartament ?
La sediul firmei , aflat in parterul blocului am dori sa instalam contor pt . incalzirea termica . Pt. aceasta trebuie sa cerem aprobarea asociatiei de proprietari de care apartinem ? Firmele au contract cu Electrocentrala locala , unde si se platesc lunar facturile pt .incalzire . Ce lagatura avem atunci cu Asoc . de locatari ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: reprooradea , utilizator 16:01, 28 Octombrie 2010
Incalzirea este intotdeauna termica!:sorry:
La ce fel de contor va referiti? Repartitor pe calorifer?
As dori sa platesc consumul efectiv de incalzire la sediul firmei .
Contor va puteti pune la calorifere numai daca pe scara exista acest sistem de masurare sau daca se va pune la cale montarea acestora.

Daca vreti numai dv. in conditiile in care pe scara nu exista sistem de contorizare la nivel de apartament, nu puteti.
Va multumesc pt . informatii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata energiei termice itosoft itosoft Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu 18 apartamente, dintre care 12 au centrala proprie, ceilalti sunt racordate la centrale termice centralizate. Dupa ce se ... (vezi toată discuția)
Probleme conducata de incalzire enescu_maria enescu_maria Ce conditii trebuie indeplinite ca o conducta de incalzire sa treaca prin casa scarii iar fiecare apartament sa se branseze pe orizontala?Legea permite acest ... (vezi toată discuția)
Impartire caldura cu repartitoare piticot20 piticot20 Buna ziua, Vin cu o rugaminte, tocmai am primit factura de la RADET cu incalzirea si habar nu am cum sa o calculez. La noi in bloc sunt repartitoare, pana ... (vezi toată discuția)