avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... predare CM /Adev. Vechime la titulari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

predare CM /Adev. Vechime la titulari

In cazul in care nu se mai prezinta titularul unui carnet de munca sau adeverinta de vechime sa isi ridice lichidarea, cum procedez - in deplina siguranta - sa ii ajunga in posesie si eu sa am dovada transmiterii ? Cum ageeaza ITM-ul in astfel de situatii ?

Multumiri anticipate,
Cel mai recent răspuns: beatrice culda , utilizator 16:41, 28 Octombrie 2010
Ii trimiteti pe adresa de acasa cu confirmare de primire ... in caz de desfiintare a societatii, o puteti preda ITM-ului.
freeelis a scris:

Ii trimiteti pe adresa de acasa cu confirmare de primire ... in caz de desfiintare a societatii, o puteti preda ITM-ului.

Va multumesc, in acest caz, cred ca este si mai in siguranta pentru angajator daca se mai trimite si o "Nota de Inventar" + "Buletin de expeditie" - sunt formularele postale care merg impreuna - in care poti detalia continutul plicului si, in felul acesta, ai dovedit pe deplin ca ai trimis acel document prin posta. Eu procedez asa la Declaratiile lunare de sanatate precum si la alte documente importante (ex.Convocarea la cercet. disciplinara).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul angajatorului de a primi concediul medical del_gf del_gf Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: M-am prezentat cu concediul medical, inainte de data de 5 a lunii urmatoare celei in ... (vezi toată discuția)
Carte de munca huminiuc huminiuc Buna ziua, În anul 2006,luna august,mi-am dat demisia dintr-o societate comercială ;contractul individual de muncă încheiat cu această societate ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca e ceea ce spun intr-o recomandata cu confirmare de primire ? forumistul forumistul M-am lovit de o problema intr-o corespondenta cu o institutie. Am trimis un plic in care aveam anumite documente , prin posta, catre o institutie, recomadata, ... (vezi toată discuția)