avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de imprumut
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de imprumut

contract de imprumut [100000 euro] este valabil intre parti daca nu este autentificat la notar si este fara martori.si nu este semnat pe fiecare pagina de parti decit pe ultima pagina
Cel mai recent răspuns: webber , utilizator 20:48, 28 Octombrie 2010
este valabil daca se poate proba si cu martori despre existenta acestui imprumut.
in ce sens se poate proba cu martori? martori care au vazut,si daca au vazut.de ce nu s-au trecut pe contract cu semnatura ? si cu ce poate dovedi? doar oral? ca acest contract pune mariu semne de intrebare ca continut [multe greseli ] contractul este denumit imobilar.iar garantia este mobiliara.paginile nu sunt numerotate.decit ultima.nu au acelasi caracter si nu poate face dovada platii [decit cu acei presupusi martori]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut bani cu garantie imobil cmary cmary Buna seara, cum se procedeaza cand dai imprumut o suma de bani cu garantie imobil, fara dobanda, sub semnatura privata ? Ce conditii trebuie sa intruneasca ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice ContSters103115 ContSters103115 buna seara! am imprumutat unei persoane o suma de bani(1000 euro)mai am posibilitatea sa recuperez aceasta suma de bani.am doar chitanta cum au fost trimisi ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut sau altceva? konstantynus konstantynus Salutare!Am o suma de bani imprumutata la cineva si vreau sa fac un act notarial sau contract de imprumut pentru a recupera banii,nu stiu cum se numeste actul ... (vezi toată discuția)