avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie in urmatoarea problema:dupa o executare silita dintr-o locuinta ,lucrurile celor evacuati au ramas in locuinta.Va rog mult sa-mi spuneti care sunt pasii ce trebuie sa-i urmez ca sa scap legal de lucrurile lor cat mai urgent posibil.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:48, 27 Octombrie 2010
Pentru a preintampina eventuale situatii neplacute ,se impune sa adoptati o cale legala de "a scapa de lucrurile "din locuinta
Aveti posibilitatea ,fie sa contactati/notificati proprietarii de drept ai bunurilor ,fie sa incheiati proces verbal de preluare,eventual cu martori si sa depozitati respectivele bunuri
Solutia este sa depozitati acele bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre gestiune MGabriel MGabriel Sunt angajat la o societate si am preluat,la un moment dat,o gestiune (valoare estimata la cateva zeci de milioane lei vechi). In momentul preluarii,nu am ... (vezi toată discuția)
Chirias nedorit luci_pacurar luci_pacurar Buna ziua, In urma cu un an si jumatate cautam un chirias pentru garajul aflat in proprietatea mea. O persoana a raspuns anuntului meu, a venit la mine, ... (vezi toată discuția)
Chirias decedat diana250170 diana250170 Buna ziua ! In cazul decesului unui chirias care locuia singur intr-un apartament proprietate persoana fizica, contractul de inchiriere inceteaza de drept la ... (vezi toată discuția)