Sunt angajat la o societate si am preluat,la un moment dat,o gestiune (valoare estimata la cateva zeci de milioane lei vechi).
In momentul preluarii,nu am primit cheia magaziei,nici sigiliu,pe motiv ca ar mai fi niste amenajari de facut in magazie.
Deocamdata nu au fost probleme,dar in curand intentionez sa imi dau demisia din cadrul societatii,si imi este frica sa nu fiu santajat in vreun fel cu aceasta gestiune.
In eventualitatea in care societatea va refuza sa imi inmaneze cheia sau sigiliul sau nu mi se va permite predarea gestiunii,daca vor aparea lipsuri,as vrea sa stiu cum ma pot apara.
Consultarea unui avocat si eventual testul cu detectorul de minciuni credeti ca ar fi suficiente,pentru a putea dovedi ca nu eu am sustras materiale.
Mentionez ca gestiunea se afla la sediul societatii,protejat cu sistem de alarma,deci sustragerea se poate face doar de angajati ai societatii,in timpul programului de lucru.
Va multumesc.
nu ati intyocmit proces verbal de predare-primire la preluarea gestiunii? daca nu, rau ati facut. o inventariere personala , consemnata scris cu un martor neutru ar putea sa va ajute..... oarecum....la preintampinarea unor posibile neplaceri viitoare. daca intentionati sa parasiti postul notificati scris angajatorul, cu mentiunea ca doriti inventarierea care nu s-a facut la momentul oportun, din cauze independente si neimputabile in ceea ce va priveste. dar preintampinati aspectele neplacute prin documente...acoiperiti-va cu hartii!;)
Recuperare lipsa
tco22
Buna ziua!Am si eu o intamplare,la care asi vrea sa-mi dati un sfat...Am a mica afacere,compusa dintr-un bar si un magazin...Am vanzatoare angajate de foarte ... (vezi toată discuția)